keyvisualHome
Nieuws
Local Hero GribGrab
Profiel
Materiaal
Begeleiding
Uitslagen
Wedstrijd verslagen
Kalender
Fotoalbum
Sponsoren/trainers
Gastenboek
Contactformulier

Nieuws

10-1-2016

Een mooie 12e plaats voor mij op het NK Veldrijden in Hellendoorn. Alleen jammer dat mijn ketting mij even in de steek liet. Ik reed namelijk voor plek 7. Maar ja dat is ook cross.

3-1-2016

16e plaats in St. Michelsgestel bij de Elite/beloften. Lekker gereden.

1-1-2016

Vanaf nu kom ik uit voor een Belgische club. Namelijk Nieuwe Hoop Tielen, of te wel NHT Cyclingteam.

1-1-2016

20e plaats in de grote prijs Sven Nys.

29-12-2015

Vandaag voor de laatste keer in het tenue van UCM Cyclingteam gereden. Een 19e plaats in Loenhout. Eindelijk weer eens een wedstrijd zonder pech. Voelde mijzelf lekker en de wedstrijd verliep goed voor mij. 1 Januari in het tenue van mijn nieuwe ploeg Nieuwe Hoop Tielen.

13-12-2015

Wederom pech. Vandaag tijdens mijn wedstrijd in Moergestel brak mijn achter wiel gewoon in tweeën. Wedstrijd wel uitgereden en uiteindelijk 16e geworden. Reed wederom voor een top 10 plaats.

6-12-2015

Vandaag door een lekke tube uiteindelijk 19e geworden. Balen, reed namelijk voor een top 10 klassering.

5-12-2015

Wedstrijd in Essen. Ook lekker dichtbij bij huis. 19e plaats daar.

29-11-2015

3e plaats bij de belofte in een VCC wedstrijd in Sint-Jan-in-Eremo. Lekker dichtbij de familie in Zeeuws-Vlaanderen.

21-11-2015

Vandaag een 10e plaats behaalt in Wuustwezel. Een cross niet ver van huis. Lekker voor het moraal.

15-11-2015

Na aanleiding van 2 lekke tubes 31e geworden in Asper gavere. Baaldag omdat ik goede benen had. Maar ja ook pech is een onderdeel van de cross.

8-11-2015

24e plaats in de SP Ruddervoorde.

3-11-2015

Aanstaande zaterdag 7 november 2015 begin ik aan mijn opleiding tot wielrentrainer 3 bij de KNWU. Deze zullen in Arnhem plaats gaan vinden. Ik heb er wel veel zin in.

20-10-2015

Vanavond de nacht van Woerden gereden. Samen met de profs van start gegaan. De gehele wedstrijd mogen uitrijden. Samen met Maik van der Heijden de enige eerstejaars beloften die mochten uitrijden. Was leuk en de wedstrijd verliep goed. Ben uiteindelijk 26e geworden.

18-10-2015

Vandaag een spannende dag voor mij. Mijn eerste wereldbeker wedstrijd bij de belofte. Ik wist dat het zwaar zou worden maar zo zwaar had ik niet gedacht. Ik ben 36e geworden en ben daar niet tevreden over. Voor mij het teken om nog harder te gaan trainen om de aansluiting niet te verliezen. Deze dag snel vergeten en op naar de volgende cross. Dinsdag de Nacht van Woerden.

16-10-2015

Vandaag met mijn pa en toekomstig schoonbroer naar de Bike Motion geweest. Natuurlijk langs de stand van GribGrab om daar als Local Hero op de foto te gaan. #GribGrab. 

11-10-2015

Weer een dag van pech in Ronse. Met no 2 ronden te gaan begaf mij body het. Kon dus niet meer trappen. Lopend naar de post. Wedstrijd niet uit mogen rijden.

9-10-2015

Ik heb genoegen  dat het bedrijf GribGrab mij wilde sponseren als zijnde Local Hero. Ik wil GribGrab dan ook bedanken voor deze eer. Mijn pagina kan je bekijken onder de volgende link:

http://www.gripgrab.com/nl/local-heroes/view/Wesley-Floren

8-10-2015

Na een redelijk weg seizoen ben ik inmiddels weer begonnen met mijn aller grootste passie. Crossen. Ik heb nu inmiddels twee wedstrijden gereden en ik moet zeggen dat ik echt even moet wennen aan de beloftes. Het gaat sneller, harder en de wedstrijden duren langer.

Ik ben inmiddels ook begonnen met mijn opleiding tot trainer / coach aan het Johan Cruijff college te Roosendaal. Ik zit nu in het eerste jaar en ik moet zeggen dat het me goed bevalt.

Op dit moment heb ik het dus best wel druk, leren op school, trainen, wedstijden en alles wat daar nog bij komt kijken. Maar dat kan de pret niet drukken.

Ik ben nu benieuwd wat dit cross seizoen mij gaat brengen. ik ga er in ieder geval alles voor doen.

Dit is een overblijfsel van het afgelopen weg seizoen. Zegt genoeg denk ik...

28-02-2015

27-02-2015 Ploegenvoorstelling UCM Cyclingteam

 

18-02-2015

Vandaag geslaagd voor mijn wielrentrainer 2 van de KNWU.

   

10-02-2015

Een leuke Flyer van mijn school het Zuidwesthoekcollege te Ossendrecht

09-02-2015

Vandaag een super mooi pakket ontvangen van GripGrab.

GripGrap ontzettend bedankt!!!!

 

08-02-2015

Vandaag super verwent door de ploeg. Van alles gekregen van een winterjas tot een fietsbroekje. Van beenstukken tot trainingspak. Zelfs een trolley echt geweldig...!!! . Ik zeg nu rusten en dan knallen op de weg. Ik heb er al zin in. Alle sponsoren van UCM Cycling team en teamleiding ontzettend bedankt!!!

06-02-2015

Wegens een virus jammer genoeg een punt achter mijn cross seizoen moeten zetten. Maar ik kan wel met een goed gevoel terug kijken. Heb mooie dingen laten zien. Nu herstellen, rusten en weer gaan opbouwen voor een mooi wegseizoen met UCM Cyclingteam. ‪#‎balen‬

27-01-2015

Vandaag super leuk nieuws gekregen ik word 

Officieel Local Hero bij GripGrab!

  

Dit betekend dat zij mij dit jaar zullen gaan sponsoren!!!

GripGrab super bedankt!!!

26-1-2014

Hier boven Stukje uit BN de Stem

Niels Wubben en Stan Godrie naar WK

Geplaatst op
26 januari 2015 BN de Stem
VELDRIJDEN - Bondscoach Johan Lammerts heeft twee renners uit West-Brabant opgenomen in zijn selecties voor het wereldkampioenschap veldrijden van de komende zondag in het Tsjechische Tabor.

Bij de elite mannen rijdt Niels Wubben uit Dorst mee en bij de beloften nationaal kampioen Stan Godrie uit Zundert. Een andere Zundertse belofte, Sieben Wouters, en junior Wesley Floren uit Ossendrecht, die beiden dit seizoen veelvuldig deel uitmaakten van de nationale selectie, kregen van Lammerts geen WK-ticket.

Vooral in het geval van Floren is dat opmerkelijk. De junior reed al voor kerst twee keer bij de eerste zestien in een wereldbekercross, het selectiecriterium dat door Lammerts gesteld was. De bondscoach heeft het recht daar bij zijn definitieve selectie naar eigen inzicht van af te wijken en heeft dat in dit geval gedaan. Floren zag zondag na zijn mislukte cross in Hoogerheide de bui al hangen. „Geen WK voor mij”, zei hij toen.

Bij de elite mannen starten naast Wubben ook nationaal kampioen Mathieu van der Poel uit Kapellen, zijn broer David van der Poel, Lars van der Haar, Corné van Kessel en Thijs van Amerongen.

Bij de vrouwen bestaat de selectie uit titelverdedigster Marianne Vos, Sophie de Boer, Sanne van Paassen en Sabrina Stultiëns. Bij de beloften heeft Godrie gezelschap van Martijn Budding en Joris Nieuwenhuis. De juniorenselectie wordt gevormd door Jens Dekker, Max Gulickx, Maik van der Heijden, Roel van der Stegen en Thijs Wolsink.

Mathieu van der Poel geldt na zijn galavoorstelling van zondag in Hoogerheide als grote kanshebber. „Hij is samen met de Belg Wout van Aert de grote favoriet”, aldus Lammerts.

25-01-2015 Wereldbeker Hoogerheide

Wereldbeker Hoogerheide was voor mij een compleet drama. Ik moest in de B selectie starten. Daardoor als nummer 73 opgeroepen. Getracht naar voren te komen maar dit mocht niet baten. Na de start reed je naar beneden de wei in. Hier kon ik door goed te lopen snel opschuiven. Hierna de Scheldweg over gestoken en weer terug het veld in. Hier vielen er een paar voor mij en ik kon geen kant op. Ik ging hierdoor ook onderuit en kreeg z'n 25 renners langs en over mij heen. Hierna nog problemen gehad met mijn ketting die vast zat. Ter hoogte van de materiaalpost zaten er nog 3 renners achter mij. Vervolgens verschillende keren opgehouden door gevallen renners. Op een gegeven moment stond ik daar samen met Dylan Boumans en keken elkaar aan van dit word hem niet. We stonden een hele tijd stil voor dat wij verder konden. Uiteindelijk ben ik op de 38e plaats geëindigd. Ondanks dat ik aan de selectie criteria had voldaan mag ik niet mee naar het WK in Tabor. Zwaar teleurgesteld en onterecht. Maar ik ga het seizoen gewoon goed en mooi afsluiten. Ik zal als belofte kei hard terug komen en mijn plaats op eisen.

 Foto's dankzij Bram van Lent, Patricia Cristens en Wouter Toelen Dankjewel

22-1-2015

Vanmiddag 2 uur wezen trainen op het Wereldbeker parcours in Hoogerheide. Nu hopen op regenen, dooi en veel modder.

21-1-2015

Cees Jansen heeft een heel mooi stukje geschreven over mij en mijn zusjes

Kleine Kernen Krant Noord-Brabant

Komende dagen exclusieve special ivm wereldbeker Hoogerheide

Door CEES JANSEN

OSSENDRECHT;

...

In het Brabantse Ossendrecht draait bij de Familie Floren alles om het wielrennen. Het gehele gezin is daar zeven dagen per week mee bezig. “Als we thuis zijn is hier het onderwerp van het gesprek meestal het wielrennen”, zegt moeder Vanessa Floren –Verbeke.

Zij heeft de wielersport vroeger van huis uit ingegoten gekregen. Haar drie kinderen zijn allemaal actief in de wielersport. Zoon Wesley (17), die in de landelijke top zit bij de junioren veldrijden, heeft net als de andere gezinsleden maar een wens: er bij zijn in de finale van de wereldbeker in het naburige Hoogeheide, op zondag 25 januari a.s.

De kroon op een schitterend seizoen zou zijn om een week later in Tsjechië mee te strijden in het wereldkampioenschap. Maandag maakt de bondscoach de selectie bekend. Voor veel supporters was het wel een teleurstelling dat Wesley, ondanks zijn sterke rijden in de wereldbekerwedstrijden nu in de B-selectie is geplaatst.

Het kost het gezin Floren, heel veel energie om elke wedstrijd er bij te zijn. Vader Cees: “We gaan dikwijls als er een belangrijke wedstrijd is al om zes uur van huis om dat het vertrek bijna altijd voor de middag is. We zijn dan meestal tegen de avond thuis”. “Onze jongste dochter Indy (9), crosst ook heel graag. Zij rijdt bij de jeugd.

Ze gaat dan met Demi( 15) naar de crossen in West Brabant. Demi is zelf niet meer actief in het veld maar is er altijd bij. Ze doet alles aan de fietsen van Wesley en Indy, om die op en top in orde te hebben voor een wedstrijd. “Ze is de mecanicien hier in huis, en daar zijn we trots op’’, aldus vader Cees.

Dat Vanessa Floren ook heel actief kan zijn tijdens het crossen hebben we gezien in het Belgische Niel, waar Wesley na een keurige vierde plaats reed. In de materiaalpost stond Vanessa met het materiaal als enige vrouw en deed ze het geweldig. Tevens staat Vanessa bekend als fanatiek fotograaf tijdens de veldritten. Niet alleen Wesley staat dan op de foto, maar veel andere renners worden op de gevoelige plaat vastgelegd.

Het parcours in Hoogerheide ligt vier kilometer van de ouderlijke woning van Wesley Floren, dus is het een echte thuiswedstrijd. Veel andere deelnemers uit de Zuidwesthoek zijn er niet in Hoogerheide.

De Grote Prijs Adrie van der Poel is klaar voor de finale van de wereldbeker op de Brabantse Wal. Voorzitter Jan Prop:”We hebben natuurlijk een schat van ervaring opgedaan de laatste jaren. Er zijn wat kleine wijzingen doorgevoerd in het parcours. Ook zijn er enkele nieuwe ingangen gemaakt. We hebben nog een wens, en dat is goed weer”, aldus de voorzitter.

Wij zijn er klaar voor we hopen dat ook de inwoners van onze gemeente en bezoekers weer genieten van deze dag wielersport op het hoogste niveau. Zaterdag 24 januari staat al in het teken van de middagtrainingen en een dag later beginnen de wedstrijd om tien uur. De publiekstent en Vip tent komen beiden in de onderstal te staan. “ Dankzij de vele tientallen vrijwilligers kunnen we dit grote evenement weer organiseren en daar zijn we erg blij mee”, zegt de trotse voorzitter Prop, “We zijn er helemaal klaar voor !”

22-1-2015

Vanmiddag samen met Andre Langenberg een goede duurtraining afgewerkt een rondje Kruiningen.

18-1-2015

Geselecteerd voor de wereldbeker in Hoogerheide. Maar wel met gemengde gevoelens ‪#‎bploeg‬

18-1-2015

Vandaag samen met Andre Langenberg een duurtraining afgewerkt. Het was weer afzien in zijn wiel. Wat kan hij fietsen zeg!!

17-1-2015

Vandaag met mijn zusje naar haar NK in Hapert geweest. Ze heeft het super gedaan. Ik ben super trots op haar.

's middags heb ik nog samen met de Zuidwesthoek een rustige duurtraining afgewerkt

16-1-2015

Vandaag mijn kracht en core training afgewerkt bij te Bergen op Zoom

14-1-2015

Vandaag 3 uur wezen fietsen samen met Andre Langenberg. Mijn benen zijn nog steeds wat vermoeid na het NK. Andre bedankt voor het kopwerk.

12-1-2015

Vanavond naar de masseur geweest. Had last van mijn kuiten na die looppartij van gisteren op het NK. Wim van Opdorp harstikke bedankt

11-1-2015 NK Veldrijden in Hapert

Vandaag 5e op het NK veldrijden.

3-1-2015 Sint Michielsgestel

Na een matige start vandaag in Sint Michielsgestel, terug gereden naar de kopgroep. Hierna blijven haken in het lint. uiteindelijk 6e niet tevreden.

1-1-2015 Baal

Vandaag 4e in Baal. Hard gevallen, maar een mooie inhaalrace gereden. Er zat meer in.

30-12-2014 Loenhout

Vandaag 6e in Loenhout. Gesprint om de 4e plaats helaas verloren. Toch tevreden.

 

26-12-2014 Zolder

Vandaag hard ten val gekomen tijdens de wereldbeker in Zolder. Teleur gesteld.

21-12-2014 Namen

Vandaag ben ik van start gegaan in mijn tweede wereldbeker van het seizoen. Ik ben 15e geworden en hierbij mijn WK-eis gehad voor Tabor.

13-12-2014 Antwerpen

Op het Antwerpse parcours van de Scheldecross, wat me vanwege al het zand, eigenlijk niet zo ligt ben ik vandaag toch mooi 9e geworden. Hier ben ik echt wel tevreden mee.

7-12-2014 Overijse

Vandaag een 3e plaats behaald in Overijse

30-11-2014 Hamme

Net voor de start kwam mijn pa er achter dat mijn kader was gescheurd. Ik zat na de start achter een valpartij. Het was een formule 1 cross en dat is niet mijn sterkste kant. Uit eindelijk 15e

29-11-2014 Huijbergen

Vandaag bijna een thuiswedstrijd. Helaas verliep deze niet zonder pech. Gevallen, daarna achterwiel kapot en een halve ronde moeten lopen. Ik werd 24e.

23-11-2014 Spa-Francorchamps

Vandaag was niet mijn dag. Ik werd 15e in Spa-Francorchamps

16-11-2014 Asper-Gavere

Vandaag een 6e plaats op een loodzware omloop in Asper-Gavere. Ben erg blij met dit resultaat.

11-11-2014 Niel

Podiumplaats in de jaarmarktcross te Niel. Een 3e plaats voor mij vandaag.

9-11-2014 Ruddervoorde

Vandaag een 8e plaats in de SP te Ruddervoorde.

8-11-2014 EK in Lorsch

 Deze dag ben ik van start gegaan op het EK te Lorsch. Een hele leuke ervaring waar ik best wel trots op ben.

26-10-2014 Eversel

Vandaag 3e in Eversel

26-10-2014

Vandaag crossen in Eversel in de buurt van Heusden-Zolder.

23-10-2014 Valkenburg

Nog een mooie foto gevonden van na de finish.

20-10-2014

Vandaag een dagje naar de Bike-motion in Utrecht.

19-10-2014 Valkenburg

Om 10.00 ben ik van start gegaan voor mijn eerste Wereldbeker wedstrijd van het seizoen. Ik had het geluk om met rugnummer 13 te mogen starten. Ik stond bij de start op de voorlaatste rij. Nog geen paar honderd meter na de start kon ik ineens niet meer trappen. Wat bleek, kettingbreuk. Gelukkig gebeurde dit net voor de post. Na een fiets wissel moest ik alles uit de kast gaan halen om naar voren te rijden. Nog geen ronde verder bleek dat mijn voorwiel los kwam te zitten en w...eer moest ik effe stoppen om mijn wiel vast te zetten. Daarna ben ik verder gegaan met mijn inhaalrace. Ronden per ronden reed ik verder naar voren. In de voor laatste ronde reed ik op de 13e plek. In de laatste rond kwam ik als 10e voor de laatste keer door de materiaalpost. Helaas ging het voor mij in de laatste afdaling mis. Iemand voor mij kneep in de rem om te corrigeren en schoof wat weg. Met als gevolg dat ook ik moest corrigeren en onderuit ging. Ik reed op dat moment voor plaats 9. Uiteindelijk ben ik 13e geworden!! Na mijn finish was ik echt helemaal naar de klote. Ten gevolgen van mijn val moest ik langs de EHBO. Ik had wat wondjes aan mijn armen en benen en een dikke knie. Al met al ben ik meer dan tevreden en heb ik mezelf bewezen dat er nog veel meer in me zit.

 18-10-2014

 Vertrokken naar Valkenburg voor de eerste Wereldbeker veldrijden van het seizoen

14-10-2014

Geselecteerd voor de Wereldbeker in Valkenburg a.s. zondag

12-10-2014

Vanmorgen om 05.30 uur beslist om niet te starten in Ronse. Nog teveel last van de rug

11-10-2014 Den Bosch

Vandaag gereden in Den Bosch het ging heel erg slecht. Ik had ontzettend veel pijn aan mijn rug. Ronde na ronde zakte ik steeds verder af naar achteren. Uiteindelijk 12e. Niet goed. Bij thuis komst gelijk naar de masseur geweest.

5-10-2014 Gieten

Vandaag wedstrijd gereden in gieten van ver gekomen en uiteindelijk 11e geworden ‪#‎tevreden‬

28-9-2014 Dordrecht

Vandaag vierde in Dordrecht

27-9-2014 Stabroek

Vandaag mijn eerste overwinning behaald bij de junioren in Stabroek.

 9-9-2014

Vandaag een mooi stukje in BN de Stem.

8-9-2014

Vandaag een drukke dag. Eerst een halve dag naar school. Daarna mijn kranten rondbrengen. Om 15.00 naar een van mijn trainers, daarna losfietsen en dan om 16.40 vertrekken naar Eindhoven voor een bijeenkomst van NL selectie. Druk druk druk druk.....

7-9-2014 Zemst-Hofstade

Vandaag 7e in Zemst-Hofstade en leider in stand van de Moedige Veldrijder

 

6-9-2014 Steenhuffel

Vandaag 2e in Steenhuffel. Een mooi begin van het seizoen.

5-9-2014

Vandaag mijn tijdelijk tenue ontvangen van Newskin. Mijn overstap is erg snel gegaan. De ploeg had dus heel weinig tijd om iets te regelen voor het nieuwe cross seizoen. Maar wat het is geworden kijk hieronder maar. Ik ben er super tevreden mee. Newskin Sportswear ontzettend bedankt!!!

 4-9-2014

Een mooi stukje op Start-box door Marnick van Vankevelaer

Wesley Floren ruilt RSC de Zuidwesthoek voor UCM Cycling Team

Marnick Vankevelaer

Afgelopen weekend reed Wesley Floren voor het laatst in zijn Blauw-Gele outfit van RSC de Zuidwesthoek. Hij besloot een nieuwe wending te maken met het oog op het nieuwe veldritseizoen.

“Ik reed al meer dan zes jaar bij de club”, vertelde Wesley Floren aan start-box.be “Het was dan ook best raar om er na zoveel jaar weg te gaan. Ik had het in al die jaren heel erg naar mijn zin. Maar ik besloot nu dat het tijd was voor een nieuwe wending.”

“Ik krijg van mijn nieuwe ploeg UCM Cycling Team de gelegenheid om mij verder te ontwikkelen als renner. Het is eigenlijk een wegploeg, maar ik krijg van hun alle begeleiding en vertrouwen om er in de winter tijdens het veldritseizoen vol voor te gaan.”


Wesley zijn laatste wedstrijd voor de ploeg betwiste hij op de mountainbike

“Mijn wedstrijd ging niet zoals ik had gehoopt. Ik had afgelopen jaar dan ook nog maar vier keer op de mountainbike gereden. Dit bleek veel te weinig te zijn om mee te doen aan wedstrijden. Volgend jaar zal ik hier meer tijd aan besteden”, besloot de junior vastberaden.

3-09-2014

Hier alvast een voorproefje van mijn nieuwe tenue.

3-9-2014

Vanmiddag staat er weer een goede crosstraining op het programma in Alphen. Ik heb er nu al zin in. Het is een mooie voorbereiding voor van het weekend!!

31-8-2014

Vanaf a.s. zaterdag 6 september start ik voor mijn nieuwe Team

 

 

 31-8-2014

Het was vandaag een wedstrijd om vlug te vergeten!!

Ik wil RSC de Zuidwesthoek bedanken voor de mooie jaren die ik daar gehad heb. Vanaf het cross seizoen zal ik uitkomen voor UCM Cycling Team.

RSC de Zuidwesthoek bedankt !!  

Ik zal de jeugd van RSC de Zuidwesthoek gewoon blijven trainen op dinsdag en donderdagavond!!                        

 

31-8-2014

Vandaag voor de laatste keer in de kleuren van RSC de Zuidwesthoek. Vanaf volgende week voor UCM Cycling Team.

30-8-2014

Vandaag alles klaar zetten voor morgen. Morgen rijd ik mijn laatste mountainbikewedstrijd van het seizoen in Zoetermeer.

28-8-2014

Vandaag heb ik bij Sportmax (Maxima medisch centrum) in Eindhoven een inspanningstest gedaan. De resultaten waren goed. Er zat een mooie vooruit gang in. Dus tevreden.

26-8-2014

Vandaag weer begonnen met school. Het zal weer een heel gepuzzel worden om alles op elkaar af te stemmen. School, examens, trainen, wedstrijden enz.. Maar het gaat mij lukken!!            Ik ben klaar voor het nieuwe cross seizoen!!!

21-8-2014

Een vruchtbare fietspositiemeting gehad bij Sportmax in Eindhoven.

21-8-2014

Vandaag naar Eindhoven voor een fietspositiemeting Sportmax. Ik ben benieuwd.

20-8-2014

Vanmiddag eerste cross training in Alphen. Ik heb er weer zin in.

19-8-2014

Vanmorgen samen met mijn moeder mijn hardlooptraining afgewerkt.

18-8-2014

Een leuk stukje op startbox door Marnick Vankevelaer.

Nederlandse talentengroep op trainingskamp in Winterspelt.

In Winterspelt, gelegen in Duitsland was de Nederlandse talentengroep van de KNWU afgelopen week op trainingskamp. Met het oog op komend veldritseizoen trainden de renners er een hele week in de mooie omgeving.

De selectie bestond uit acht renners waaronder huidig Nederlands kampioen bij de junioren Joris Nieuwenhuis, Kelvin Bakx, Sieben Wouters, Wesley Floren, Erik Boer, en Maik van der Heijden als Junior. Alsook de twee nieuwelingen van Enertherm-BKCP, Mitch Groot en Jens Dekker. Pascal Eenkhoorn, Max Gulickx en Thijs Wolsink moesten verstek geven voor de stage.

Afgelopen maandag toen de renners aankwamen in Duitsland, gingen ze losrijden. Een dag later gingen ze op pad voor een duurtraining met onderweg enkele tussensprintjes. Woensdag deden ze terug een lange rit, dit keer reden ze 120 km met enkele mooie beklimmingen.

Donderdag was een relatieve rustige dag met een hersteltraining en wandeling in de mooie omgeving. Om de week af te sluiten stond er nog een duurtraining op het programma waarin ze enkele blokjes deden.

“Het was een zeer gezellige en plezante stage”, vertelde Wesley Floren achteraf aan start-box.be “Ik heb er veel bijgeleerd. “Het was dan ook een zeer toffe groep om mee te trainen."

Ook Jens Dekker vond het een erg gezellige stage. “Op dag één maakten we een vrij zware tocht, maar ik heb lekker kunnen trainen. Buiten het fietsen gingen we nog wandelen in de heuvels. We amuseerden ons erg in het hotel”, besloot de nieuweling van Enertherm-BKCP
 

17-8-2014

Vandaag gekoerst in Nispen. De slag gemist uiteindelijk 18e geworden

16-8-2014

Mijn pa druk in de weer met  het plakken van mijn tubes op mijn crosswielen.

15-8-2014

Terug van trainingskamp in Winterspelt (D) met de selectie. Goed getraind, veel geleerd en veel lol gehad iedereen heel erg bedankt voor de mooie week. Vooral Gerben en Geeske bedankt voor de goede zorgen.

  

13-8-2014

Ik heb het super naar mijn zin in Winterspelt samen met de andere jongens van de selectie. We hebben al lekker bergop kunnen trainen.

11-08-2014

Morgen tot en met vrijdag met de talentengroep van de Nederlandse cross selectie naar Winterspelt (Duitsland). Ik heb er zin in. Dit is een mooie voorbereiding op mijn crossseizoen!!

10-8-2014

Vandaag wezen trainen samen met mama op de Molenberg in Wuustwezel.

09-8-2014

Vandaag samen met mijn zusje Indy in het bos getraind.

  

Share on Facebook 

Twe

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vandaag super verwent door de ploeg. Van alles gekregen van een winterjas tot een fietsbroekje. Van beenstukken tot trainingspak. Zelfs een trolley echt geweldig!!! . Ik zeg nu rusten en dan knallen op de weg. Ik heb er al zin in. Alle sponsoren van UCM Cycling team en teamleiding ontzettend bedankt!!!

06-02-2015

Wegens een virus jammer genoeg een punt achter mijn cross seizoen moeten zetten. Maar ik kan wel met een goed gevoel terug kijken. Heb mooie dingen laten zien. Nu herstellen, rusten en weer gaan opbouwen voor een mooi wegseizoen met UCM Cyclingteam.

 

 

27-1-2015

Top
Wesley Floren | fam.floren@ziggo.nl